16
Nov
08

Traim in tara lui Papura Voda!

Ma doare sufletul sa vad tot mai multe stiri, tot mai multe suflete care trec pe lumea de dincolo si pentru ce? Muncesc pentru a avea ce pune seara pe masa, muncesc in mine constiienti ca e posibil sa nu mai ajunga acasa,munca lor e plina de pericole,neavand casti de oxigen necesare, pentru ca la o adancime mare nu pot respira.

“Din surse locale am informatia ca ultimii 8 mineri morti faceau parte din echipele salvatorilor. In mina se lucra de o saptamana cu “focul in spate”, carbunele de extractie era cu jar, iar sefii i-au obligat sa munceasca in aceste conditii! ”
Cand ma gandesc ca pentru a atrage atentia celor din parlament trebuie sa se intample astfel de tragedii ex. celei din mina de la Petrila. Sunt mahnita sa vad pe zi ce trece ca cei din parlament stau si dezbat cum sa isi ridice salariile si pensiile, nu se mai satura sa tot fure, sunt scarbita sa vad cum se plang ca nu le ajung salariile si ca traiesc intr-un mediu ostil…(stand toata ziua pe scaun plictisiti in caldura si avand tot confortul), nu se gandesc ca multi dintre noi muncim cum putem si acceptam conditii mizere doar ca sa avem ce pune seara pe masa, cu ce anume sa ne imbracam copii si daca isi pot permite sa ii de-a la scoala.    Ei la asta nu au cum sa se gandeasca parlamentarii nostri, acum ca vin alegerile mananca kakat cat de mult pot, doar ca sa obtina cat mai multe voturi de la noi,dar cand e vorba sa faca ceva sau sa isi asume responsabilitatea ,arunca vina pe altcineva fac orice sa gaseasca un vinovat.
Da fratilor ma doare sa ca cei ce au ajuns sus poate candva au fost si ei niste oameni simpli dar acum ca au ajuns unde sunt au uitat de unde au plecat si calca peste toti .
“Pe de altă parte, prefectul judeţului a declarat că toate familiile minerilor implicaţi în accidentul de la Petrila au fost anunţate despre tragedie, iar la poarta minei a fost pus un tabel cu numele celor implicaţi în accident.”
Un nume pe un tabel, nu vreau sa ma pun in pielea mamelor care au ramas fara iubitii soti , ce le vor spune copiilor ca tatal lor nu se va mai intoarce acasa, e greu si da sunt mahnita, traim intr-o tara care nu face nimik pentru noi .
“Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, a declarat, sâmbătă, ca instituţia pe care o conduce va ajuta financiar familiile minerilor decedaţi şi a celor răniţi în explozia de la Petrila, propunând alocarea a câte 5.000 de lei pentru rudele decedaţilor şi câte 10.000 de lei pentru fiecare familie a răniţilor din explozia de la Petrila.”
Atat costa viata 5.000 de lei , vai de fundurile noastra in ce tara traim.
De la directorii generali pina la inginerul TOTI sunt criminali!
Pe cei morti Dumnezeu sa-i odihneasca, iar pe sefii lor, Dumnezeu sa-i pedepseasca.
Condoleante pentru familiile minerilor implicati…


4 Responses to “Traim in tara lui Papura Voda!”


  1. 1 io
    November 16, 2008 at 8:01 pm

    Mersi ca ai trecut p’aici sa ma vizitezi, sunt noua printre si …poate imi bagi si mie niste comentarii mai generoase;) Apropo ador lamiile 😉

  2. 2 Azazel
    November 17, 2008 at 11:04 am

    Imi place comentariul tau, referitor la dezastrul celor de la Petrila, ai dreptate.
    E strigator la cer sa vezi in ce conditii mizere muncesc unii dintre noi.
    Condoleante familiilor.

  3. 3 Animaliciul31
    November 18, 2008 at 4:30 am

    Mersi pentru informatie 😉

  4. 4 newdada
    November 22, 2008 at 10:52 am

    Te-ai trezit, Sefa? 🙂


Leave a comment


Aida

November 2008
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930